‘Gezond eten en voldoende beweging een goede basis voor een optimale gezondheid!’

De diëtisten van diëtistenpraktijk HRC zijn van mening dat met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging de gezondheid geoptimaliseerd kan worden. De diëtist beantwoordt alle vragen op het gebied van voeding; bij begeleiding met afvallen, tot voedingsadviezen tijdens de zwangerschap of voedingsadviezen aan topsporters om de prestaties te optimaliseren.

Omdat onze diëtisten regelmatig aan haar cliënten adviseert om ook het bewegingspatroon te optimaliseren werken wij samen met diverse sportscholen.

Wat kan diëtistenpraktijk HRC voor uw sportschool betekenen:

  • Individuele begeleiding op locatie in de sportschool
  • Individuele begeleiding online
  • Het geven van voorlichtingen over voeding, gezondheid & beweging in samenwerking met de sportschool op de sportschool. Voorbeelden van voorlichtingen zijn; ‘Voeding en topsport’ ‘Gezonde voeding en gezond bewegen’.
  • Het geven van workshops
  • Het aanbieden van multidsiciplinaire behandelprogramma’s in de sportschool (in samenwerking met de fysiotherapeut) voor mensen met overgewicht/overgewicht/hart- en vaatziekten.
  • Health check uitvoeren. Tijdens de health check kan de diëtist de cholesterolwaarden, bloedsuikerwaarden, bloeddruk, vetpercentage, BMI, middelomtrek en conditie bepalen. In de sportschool kan de lenigheid, conditie en kracht van de cliënt worden bepaald.

Wilt u ons inschakelen voor uw bedrijf of meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.