Start SmartSizeMe

Februari 2016: Vanaf 1 maart 2016 zal de cursus Smart Size Me starten.

Het SMARTsizeMe programma is bedoeld om mensen met overgewicht. SMARTsizeMe is geen dieet, maar een methode om maat te houden en bewust te worden in wat u eet. Met het programma stelt u zelf uw eigen concrete doelen die u in kleine stappen bereikt, zodat het programma goed vol te houden is. U leert veel over uw eigen eetgewoonten, portiegroottes en u krijgt tips hoe u die kunt verbeteren. Tijdens het programma volgt u een kookcursus van 3 avonden waarin u alles leert over gezond koken met smaak. Na een intake bij de diëtist gaat u circa 12 weken zelfstandig aan de slag met het programma dat bestaat uit een interactieve website, het boek SmartsizeMe, drie kooklessen en de homescreener waarmee u  in kaart brengt welke factoren in uw omgeving invloed hebben op de hoeveelheid die u eet.  Daarna komt u weer bij de diëtist die u individueel zal begeleiden om uw veranderingen vol te houden. Het programma zal in Rotterdam Noord, Capelle aan den IJssel en Rotterdam Zuid aangeboden worden.