‘Bij Diëtistenpraktijk HRC kunt u terecht met al uw vragen over voeding, diëten en leefstijl.’

Onze diëtisten zullen u altijd persoonlijk afgestemde adviezen geven, die passen bij uw situatie en (medische) hulpvraag.

Bekijk de filmpjes op deze pagina om te zien wat de diëtist voor u kan betekenen!

Maak hier een afspraak met de diëtist

Eerste consult

In het eerste bouwt de diëtist een vertrouwensband met u op. Uw persoonlijke hulpvraag wordt dan besproken en samen met u wordt het ingevulde intakeformulier doorgenomen. Ook worden er zo nodig metingen gedaan zoals gewicht, lengte, tailleomvang en vetmassa.

Na uitvoerige analyse en eventueel bespreking met collega’s geeft onze diëtist u het best mogelijke advies. Samen met u wordt eventueel een plan opgesteld, wat kan bestaan uit uw doelen en een persoonlijk voedingsadvies. Dit uitgewerkte voedingsadvies zult u dan binnen 5 werkdagen na het 1e consult van de diëtist ontvangen.

De diëtist zal, als u wilt, een korte rapportage sturen naar uw (verwijzend) (huis)arts over het besproken behandelplan.

Het eerste consult zal 45 tot 60 minuten duren.

Vervolgconsult

In de vervolgconsulten wordt besproken hoe het gaat. Vervolgmetingen kunnen dit ondersteunen, maar zijn niet het belangrijkste. Het gaat om uw inzicht en motivatie, de verandering (zoals beter voelen en weer lekker in het lijf zitten) volgt daar uit.

Een vervolgconsult zal 10-25 minuten duren.

Het aantal vervolgconsulten kunt u uiteraard met de diëtist afstemmen.