Promotiefilmpje LekkerFit!

Iedere ouder wil zijn of haar kind de beste kansen bieden. Ook op het gebied van gezondheid. Kinderen profiteren hun hele leven lang van een gezond lichaam en het kunnen maken van gezonde keuzes.

Door een gezonde leefstijl krijgen kinderen de ruimte om hun talenten te ontwikkelen, langer en gezonder te leven en een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Gezonde en fitte kinderen en jongeren maken vaak minder gebruik van de zorg.

Wat is Lekker Fit! in de wijk?

Sinds 2005 werkt het programma Lekker Fit! aan het tegengaan van overgewicht onder Rotterdamse kinderen en jongeren. Kinderen met overgewicht hebben grote kans om als volwassenen ook een ongezond gewicht te hebben. Lees meer over de plannen en doelen van Lekker Fit! in de wijk in ons Programmaplan.

Promotiefilmpje

In samenwerking met alle betrokken partners is er een promotiefilmpje gemaakt rondom het project. Het filmpje kun je hier bekijken.