Bariatrie traject – Gezond Gewicht

In samenwerking met Fysiotherapie Plus hebben wij het Gecombineerde Leefstijl Interventie programma “Gezond Gewicht” opgezet voor de begeleiding voor en/of na een bariatrische ingreep (maagverkleining/maagband) of voor mensen met een BMI boven de 35.

Wij bieden Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) aan waarbij naast Voeding en beweging ook stress en slaap behandeld wordt. Dit is een gevarieerd programma waar verschillende zorgverleners aan meewerken. Het team bestaat uit: diëtisten, fysiotherapeuten en sportinstructeurs. Daarnaast is een eventuele doorverwijzing naar een psychologe of sportarts van het Ikazia ziekenhuis mogelijk. Tijdens het behandeltraject onderhouden we goed contact met de behandelende specialist van het Rotterdamse Centrum Gezond Gewicht (Erasmus MC, SFG en het Maasstad Ziekenhuis), en houden
wij de huisarts op de hoogte. Ons team houdt onderling ook overleg met de psychologe en de sportarts. Door deze samenwerkingen kunnen we samen tot een goed resultaat op de lange termijn komen.

Dit traject vind plaats op onze locatie bij Paramedi plus (Voorburgstraat 14).

Klik hier voor de folder over het traject.