Medewerkers

De diëtisten van diëtistenpraktijk HRC staan voor u klaar!

Klik op de foto voor meer informatie over de diëtist.

Werkdagen: Maandag t/m vrijdag

Speciale aandachtsgebieden: ADHD, prikkelbaar darm syndroom, oncologie, parkinson, bariatrische chirurgie, voedselallergieën, zwangerschapsdiabetes, COPD, CVRM, diabetes Mellitus met insulinetherapie,

Werkzaam op de locaties: 

Henk Speksnijderstraat 27

Gezondheidscentrum Levinas – Noordeinde 97

Jolande heeft in 2002 diëtistenpraktijk HRC opgericht. Zij is met veel plezier diëtist/ leefstijlcoach en eigenaresse van de praktijk. Het leuke van het vak diëtist/ leefstijlcoach vindt zij dat zij haar cliënten op weg helpt naar een verbetering van de gezondheid waar de cliënten zelf een bijdrage aan hebben. Juist door een persoonlijke begeleiding waarbij rekening gehouden wordt met de eigen mogelijkheden sluiten de adviezen beter aan. Hierdoor vind daadwerkelijk een verbetering in kwaliteit van leven plaats waar de cliënten zelf hun rol in hebben.

Binnen Spomed is Jolande tevens als dietist/ leefstijlcoach werkzaam als aanvulling op de revalidatieprogramma’s. Juist als de voeding wordt geoptimaliseerd levert dit een aanzienlijke positieve bijdrage aan het revalidatieproces.

Jolande is tevens bestuurslid in GC Levinas en is tevens lid van de coöperatie FOOD, Federatie van onafhankelijk ondernemende diëtisten en voorzitter van de dietistencoalitie 010 (DC010).

Jolande geeft tevens regelmatig les aan de Hogeschool Breederode over voeding en leefstijl.

Naast haar werk houdt Jolande er van om lekker er op uit te trekken in de natuur door te fietsen en te wandelen. Ook loopt zij regelmatig hard om te ontspannen en heeft zij veel plezier in het bereiden en het eten van lekkere maaltijden.