Medewerkers

De diëtisten van diëtistenpraktijk HRC staan voor u klaar!

Klik op de foto voor meer informatie over de diëtist.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag

Speciale aandachtsgebieden: Allergie, astma, darmklachten en Fodmap, sondevoeding, kinderen, bariatrie, ADHD, psychiatrie, oncologie, leefstijlcoaching,

Werkzaam op de locaties: 

Fysiotherapie Gaffelstraat – Gaffelstraat 24

Gezondheidscentrum Katendrecht – Wodanstraat 11

Gezondheidscentrum Witte Keizer – Vissersdijk 245

Ik, Berry, werk al meer dan 35 jaar als diëtist en sinds 1 september 2022 bij HRC. 

Meer dan 35 jaar ervaring brengt met zich mee dat ik vrijwel alle soorten hulpvragen wel voorbij heb zien komen.  Als mensen voor mij kiezen als diëtist mogen ze erop vertrouwen dat zich gehoord voelen en zich op hun gemak kunnen voelen ondanks dat we soms kwetsbare thema’s bespreken. Mensen mogen van mij verwachten dat ze met kennis, aandacht, warmte en een lach begeleid worden. Ik wil dat mensen met een fijn gevoel naar huis gaan ondanks dat niet iedereen altijd zin heeft om naar de diëtist gaan. Een vleugje humor draagt ook bij aan mijn eigen werkplezier. Naast mijn dietetiek werkzaamheden ben ik ook werkzaam als leefstijlcoach en coach ik mensen naar een gezondere leefstijl.

Buiten mijn werk is staat gezellig eten samen met mijn man op de 1e plaats. En zeker ook eten/ drinken met vrienden en familie. Ik ben verslaafd aan de Rotterdamse markten. Elke week ga ik met weer nieuwsgierig op pad naar de groenteboer, de kaasboer, de noten en olijven kraam. Ik zoek graag ontspanning in de natuur – langs het water meestal wandelend of fietsend.