Medewerkers

De diëtisten van diëtistenpraktijk HRC staan voor u klaar!

Klik op de foto voor meer informatie over de diëtist.

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag

Speciale aandachtsgebieden: Leefstijlcoaching

Locaties:

Paramedisch centrum plus – Voorburgstraat 14

Gezondheidscentrum Ommoord – Briandplaats 15

Henk Speksnijderstraat 27

Mijn naam is Sander Weijgertze, en ik ben zowel een fysiotherapeut als een enthousiaste leefstijlcoach. Mijn passie voor een gezonde levensstijl is ontstaan door mijn eigen ervaringen en de mogelijkheid om deze passie verder te ontwikkelen tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut.

Ik begrijp dat het niet altijd gemakkelijk is om gezonde veranderingen in je leven door te voeren, en daarom geloof ik sterk in het ondersteunen van mensen op een manier die past bij hun individuele behoeften en doelen. Samen kunnen we jouw doelen formuleren en stap voor stap werken aan een gezondere levensstijl die bij jou past.

Als leefstijlcoach heb ik het voorrecht gehad om al talloze mensen te helpen met het verliezen van gewicht, het verbeteren van hun fitheid en het bevorderen van hun algehele welzijn. Mijn gedrevenheid en enthousiasme maken me gepassioneerd om met jou samen te werken en je te motiveren om jouw doelen te realiseren. Een kwalitatief goed leven is voor mij van het grootste belang, en ik wil deze passie graag met zoveel mogelijk mensen delen.